Mord og programmering

Jørn


Hei :)

Etter ca en måned uten PCen så har jeg ikke kunnet arbeide med de tingene jeg brukte å gjøre før den gikk adundas.
Jeg elsker å lage 3D modeller, og lage spill.
Å nå som jeg har fått min nye PC, som er mildt sagt 100 gang forbedring av den forrige så har jeg ikke bare kunnet fortsette med dette men også å kunne fortsette med dette uten bekymringer.
Det er vanvittig godt å slippe å tenke på hvor detaljert modellene kan være, men heller bare jobbe rett fram slik jeg elsker å gjøre.
Men såklart etter 1 måned så har mye dotte ut, så jeg har etter at jeg fikk opp og igang alt, testet spill jeg ikke kunne spille på min forrige maskin å lastet ned uendelig mengder gigabyte endelig begynt igjen.

Jeg prøver smått å komme meg inni modellering og koding samtidig.
Det går ganske greit men støtter på noen problemer her og der, har heldigvis noen gamle kontakter på Facebook fra tidligere prosjekter som hjelper meg med oppfriskningen og som kan hjelpe meg å forstå både nye koder og gamle koder jeg har glemt.

Mitt første prosjekt siden jeg fikk PCen har vært ett slags prøve prosjekt hvor jeg egentlig tar ting jeg og Maria liker i spill å prøver å sette det sammen slik at jeg og hun kanskje kan sitte å ha vår egen lille verden sammen som vi kan styre slik vi vil.
Alt fra vår egen fantasi, hvordan vi vil ting skal være, hvordan vi vil det skal spilles, hvordan vi vil det skal se ut, og da selve opplevelsen av det hele.
Akkurat dette prosjektet går så som så akkurat nå men det kommer seg ganske så fort når jeg begynner å huske igjen.
Det meste handler egentlig om det å forstå hva det er jeg skriver av koder slik at det kan brukes på nytt igjen å slik at jeg forstår hva som er der om jeg må gå tilbake å finne feil.

Bare idag satt jeg i kanskje 10-15 minutter å bare stirret på en kode for å forstå hvordan det i det hele tatt var mulig, begynte å regne på det via Notepad for å se hvordan tallene gikk opp i opp men klarte bare ikke å få hode mitt til å gå rundt det.
Da tok jeg kontakt med Kristian, mitt søskenebarn for å få en ekstra hjerne på saken, etter å ha forklart han koden så satt vi der i kanskje 1min å så på den, å da plutselig gikk det opp en lyspære for meg...
Jeg hadde rett å slett stirret så lenge på koder å tenkt så dypt inni det, at jeg ikke så svaret som egentlig var rett foran nesen på meg, der jeg satt å regnet på ett regnestykke som ikke gikk opp, så var det ikke engang regnestykket som var grunnen til at det hele fungerte, det var rett å slett måten det var satt opp.

Så enkelt er det å dette inni en dårlig tankegang mens man holder på med noe slikt.

Bortsett fra dette så har jeg spilt Heroes of the Storm med Kristian og Mikael, internettet her i huset er veldig ustabilt så det går litt opp og ned med rankingen men når nette er greit så går det oppover hehe #Excuses
Har for de som er interessert praccet litt med Lost Vikings i det siste, og fått veldig feeling for Zul'jin.
Kjørt en mer standard AA build på Zul med da selvfølgelig Taz'Dingo som ulti, meget stødig build med ok survivabillity, dårlig mobillity og ett vanvittig dmg output.
Blir nok Master skin til Zul'jin om litt tenker jeg.


Vi har også sett ferdig "Making a murderer", som er dokumentar serien om Steve Avery som ble beskyldt for å ha prøvd å myrde en dame i 1985, han ble så satt i fengsel, etter 18år fant de ut at han var uskyldig.
Det gikk så bare 2år før han var beskyldt for ett mord på en ny dame, men det er ingen bevis for at det er Steve som har utført denne handlingen heller, nå sitter Steve Avery i fengsel atter engang, denne gangen med en dom for livet.
Jeg og Maria har litt delte meninger om hva det er som har skjedd og hvem som har skylda.
Jeg er helt overbevist om at det er politiet som står bak det hele, eller nærmere Lenk og Colbourn.
Mens Maria er litt mer 50/50 om det hele og tror både det kan være politiet eller Steve som har utført dette, noe som er veldig unikt med denne siste saken er at nå er nevøen til Steve også involvert.
Vi sitter nok begge to veldig spendt fram til Sesong 2 og håper de har kommet fra med flere beviser når den tid kommer.
Bilderesultat for making a murderer season 2 release date

Ønsker ellers alle en fin søndag videre, del gjerne litt om deres dag i kommentar feltet ^^


#Gaming #Heroesofthestorm #Makingamurderer #Tazdingo #Programmering #Modellering #Blender #Unity #Mat #Burger

Én kommentar

Venn

01.04.2017 kl.12:40

Maria, du har krav på mellom 3-5 millioner i erstatning, da årsaken er at du ble feilvurdert på Åsgård. Få deg advokat og søk til NPE ( norsk pasientskade erstatning) Åsgård er rota til mye vondt i Tromsø!

Skriv en ny kommentar

Maria og Jørn

Maria og Jørn

25, Tromsø

Kjærestepar som vil prøve noe nytt sammen Instagram Maria: @Marialandgaard Instagram Jørn: @JoernEagil

Kategorier

Arkiv

hits