Jeg har tatt Juvederm :D

Maria :

Hei hei :)

I går var jeg super gira for da hadde jeg time hos privatklinikken i Tromsø for å ta Juvederm. Som nevnt tidligere har jeg prøvd Restylan tidligere hos en hudpleiesalong, hvor det da gikk ut veldig fort. Nå var det hos en plastisk kirurg, hvor både han og klinikk sjefen var tilstede. Jeg skulle i utgangspunktet ta vanlig Juvederm, men etter å ha snakket en del med klinikk sjefen ble jeg ganske sikker på at jeg heller ville ha Juvederm Voluma som er litt dyrere men som skal vare i opptil 2 år, hvor man kan komme å fylle på kanskje halvparten av det jeg tok etter 1 år om man vil opprettholde samme størrelse. Så da ble vi enig om at jeg skulle ha 1 ml av det, som skulle fordeles i over og underleppa. Hun sjefen var veldig streng på det at jeg ikke fikk lov til å komme ut derifra og se "billig" ut som hun sa, at de var veldig opptatt av at de har ett rykte og at det skal se mest mulig naturlig ut, "det koster mye å se billig ut" som hun sa x) Så fikk kirurgen komme til og han sprang fra ene siden til den andre og tegnet og studerte før han kom med en del sprøyter jeg trodde da var Juvederm men som bare var bedøvelsen. Så ble jeg nesten med engang kjempe bedøvet i hele munnen. Så sa han jeg måtte sitte helt rolig og slappe av, ikke si noe og heller vifte med armen om det var ondt eller noe. Jeg kjente veldig godt nålen når han stakk sånn at jeg kjente den igjennom hele leppa  men det var ikke ondt, bare litt små ubehagelig. Så jeg synes det gikk veldig bra, han var veldig flink og forsiktig og nøye. Når han viste at han hadde brukt opp sprøyta med 1 ml så fikk jeg se i speilet, så sa han at om det var noe jeg ikke var fornøyd med så måtte jeg si det, da pekte jeg litt på to plasser jeg følte det kunne vært litt til kanskje, da sa han at da skal jeg fylle litt mer der og du trenger ikke betale for det, så blir du kanskje fast kunde ^^ Så det ble veldig bra synes jeg, var fornøyd når jeg gikk derifra.

Utover ettermiddagen begynte det å hovne opp helt sykt, jeg så helt forjævlig ut x) men det var jeg forberedt på også. Så begynte det å bli ondt også og jeg ble veldig kvalm. Så jeg la meg ganske tidlig for var ikke noe trivelig å sitte å pives.

Når jeg våkna i dag så det ganske jævlig ut fortsatt men var ikke noe ondt mer, men iløpet av bare noen timer gikk det veldig ned men det er fortsatt litt hovent, men fint hovent synes jeg :)

Så pr nå er jeg kjempe fornøyd med det her, jeg håper bare det holder seg så bra som det skal. Jeg har fått en del ting jeg må prøve å ikke gjøre den første uken for det tok den tiden før det satt seg skikkelig i leppene. Så det blir ikke noe mussing på Jørnen på en uke :P Når det gjelder Jørn så var han ikke noe særlig begeistret for dette påfunnet mitt, ene er at han ikke liker sånne ting men også siden det koster masse penger. Men han har nå sagt at det ser fint ut nå så det er bra ^^ Uansett så gjorde jeg dette for meg selv mest selv om det såklart betyr veldig mye for meg hva han synes også.

har tatt noe bilder i dag såklart :)

#lipfiller #Juvederm #lepper #sminke

4 kommentarer

Naima

10.03.2017 kl.20:44

Du er kjempefin:)

Maria og Jørn

10.03.2017 kl.21:53

Naima: Tusen takk :D

Stephen Grindhaug

10.03.2017 kl.23:39

Det har faktisk jeg også lyst til å prøve :-) Var det vondt? Det ser bra ut iallfall!

Maria og Jørn

11.03.2017 kl.10:34

Stephen Grindhaug: Nei jeg synes ikke det var så veldig vondt bare litt ubehagelig/rart. takk, det har gått litt mer ned nå

Skriv en ny kommentar

Maria og Jørn

Maria og Jørn

24, Tromsø

Kjærestepar som vil prøve noe nytt sammen Instagram Maria: @Marialandgaard Instagram Jørn: @JoernEagil

Kategorier

Arkiv

hits