En innholdsrik helg

Maria

Hei hei :)

Da er vi begge endelig tilbake på våre faste plasser hehe , litt lettere å skrive når man sitter litt for seg selv ^^

Det har vært litt mye i det siste, jeg blir så lett stressa når det er mye jeg må huske på eller vet jeg skal gjøre. Men jeg håper jeg klarer å vende meg til det uten at det skal påvirke tiden jeg ikke trenger å gjøre noe så jeg klarer slappe litt av :)

Jeg har vært på den avklarings greia noen dager i uka som var og har da også gått en god del, en god del for meg ihverfall. Har på meg den fitbit klokken jeg fikk hos Jørn, har satt som mål foreløpig 5000 skritt. Den sto først på 10000 skritt men det ble litt i overkant for meg som ikke har bevegd meg såå mye etter det med ryggen. Men når jeg er å tusler nede i byen så går den telleren opp så jeg har kommet meg på 5000 noen dager, når det begynner å bli vanlig så setter jeg den opp ^^

På fredag ble det ett ganske spontant shoot med Erik og en venninne, "C". Vi skulle egentlig ha det neste uke også skulle jeg og C dra å finne litt greier vi skulle bruke, klær ogsånn. Men Erik er blitt veldig travel for tiden så da ble det fredag istede og vi fant ut vi fikk fokusere på sminke og hår denne gangen. Vi ble hentet kl 21 og dro til studio, C ordnet håret mitt. Brukte en krepp tang og tuperte litt så jeg fikk volum :) Valgte å gå for en veldig type meg stil som jeg har brukt veldig ofte når vi har tatt bilder, type svarte klær, svart hvitt korsett nå. Vi tok noen bilder sammen og vær for oss, og hadde det veldig hyggelig :)

(Foto Erik Løvaas)

På lørdag kom bildene i Dropbox , sånn som jeg og Erik pleier gjøre det hvor jeg da ser ut bilder jeg tenker kan være bra også sender han nummer så han legger over RAW filer. Når de kommer så rediger jeg bilder og sender han for å høre hva han tenker, denne gangen også til C såklart. Noen ganger redigerer jeg og noen ganger kan vi samarbeide med redigeringen. Det er også derfor vi har et felles merke/logo eller hva man kaller det :) Som Erik har laget.

Også kom Monty min på helgebesøk, her vi bor får vi egentlig ikke ha dyr men jeg pleier høre av og til med huseier om vi kan ha han litt og det har vært greit :) Eller så bor han hos mamma. Så vi har vært ute litt å gått og han elsker snøen så han hopper opp der det er masse snø og vasser eller ruller rundt :)

I kveld så skal jeg være med på noe greier jeg er ganske så spent på, jeg blir kanskje å skrive litt om det senere. Liker ikke si så mye om ting før jeg vet hvordan det går ^^

Så det var litt fra meg for nå :)

#fitbit #fotoshoot #bilder #hund #helg

8 kommentarer

lisarorvik

05.03.2017 kl.13:06

Så koselig, fine bilder :)

Maria og Jørn

05.03.2017 kl.13:08

lisarorvik: Tusen takk :)

Knøttet

05.03.2017 kl.13:35

Så fine bilder :)

Håper du får en strålende søndag videre :)

Maria og Jørn

05.03.2017 kl.13:49

Knøttet: Tusen takk :) takk det samme til deg :)

Hege Kristin

05.03.2017 kl.13:40

så fine bilder <3

Maria og Jørn

05.03.2017 kl.13:50

Hege Kristin: Tusen takk :)

Gina Elena

05.03.2017 kl.16:32

Så utrolig fine :-)

Maria og Jørn

05.03.2017 kl.17:18

Gina Elena: Tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

Maria og Jørn

Maria og Jørn

24, Tromsø

Kjærestepar som vil prøve noe nytt sammen Instagram Maria: @Marialandgaard Instagram Jørn: @JoernEagil

Kategorier

Arkiv

hits