Første innlegg på en stund

Jørn


Hei :) 

Wohoo endelig var PCen kommet i hus, ikke noe vits å gå i detaljer om selve PCen.
Men etter 3 uker uten en PC så er det bra godt å kunne sette seg ned foran skjermen igjen å styre ^^

Det har blitt en del gaming etter at alt var satt sammen, litt Skyrim Special Edition, Battlefield 1, Witcher 3 og straks For Honor.
Men mest av alt har det blitt Heroes of the storm.
Grafikken på Battlefield 1 da var helt fantastisk, kan nesten ikke kalles ett spill lengre, det er mer en opplevelse.Ellers idag så har jeg og Kristian(Søskenebarnet mitt) vært på Kino, vi så Logan som er en slags etterfølger til X-Men å den serien der, men den er satt litt lengre fram i tiden hvor vi følger Logan/Wolverine som nå er blitt mer menneskelig eller syk pga alt metallet han har fått sprøytet inni kroppen.
Etter å ha vært udødelig hele sitt liv så er plutselig Wolverine i fare for selv å bli drept.
I filmen får vi også følge professor X aka Xavier, som også er kjent i X-Men serien som er personen som startet opp skolen for mutanter og som startet X-Men.
Må si at filmen var veldig voksen av seg, noe som er veldig uvanlig av denne serien å kjøre en såpass voksen stil.
Men det passer Wolverine karakteren veldig godt. Også har jeg og Maria vandra litt i byen, bare for å gå å se litt, skulle kjøpe noe svømmetøy siden vi har satt på vurderingslista den svømmehallen som ligger rett borti gata her, svømming er jo god trening og ganske morro samtidig så det passer oss godt iogmed at både jeg og hun har vurdert å hive oss rundt med å trene mere.
Endte opp med å kjøpe en ny jakke. 
Vi har også hatt lille Monty, hunden til Maria på besøk denne helgen.Beklager lite aktivitet i det siste på bloggen men vi har vært litt opptatt å sliten med vårt, men nå er alt på plass å vi kan egentlig bare slappe av framover og nyte livet.
Været her er begynt å komme seg også, ser ut som det blir kjempefine dager framover, så skulle helst sett at jeg hadde skiene mine her i Tromsø, men det også er vell noe som kommer hit med tiden.
Men det her kjempefine fjell og bakker her i Tromsø, men får nok heller dra til Vadsø å hente de når vi har litt større boplass/lagringsplass til å ha tingene våre, akkurat nå står ting veldig til hulter og bulter, eller ikke våre ting men mine ting.


Det ble ikke så kjempelangt innlegg akkurat nå, men Maria har vært på shoot igår, så da kommer det nok ett lengre innlegg imorgen ^^


#PC #Gamer #Gaming #Battlefield #HOTS #Skyrim #Hund #Xmen #Logan #Kino

2 kommentarer

Hege Kristin

05.03.2017 kl.00:02

god helg til deg <3

Maria og Jørn

05.03.2017 kl.00:18

Hege Kristin: Takk :)

Skriv en ny kommentar

Maria og Jørn

Maria og Jørn

24, Tromsø

Kjærestepar som vil prøve noe nytt sammen Instagram Maria: @Marialandgaard Instagram Jørn: @JoernEagil

Kategorier

Arkiv

hits