Framtids ønsker og ideer.

Jørn

Hei :)

I dag tenkte jeg at jeg kunne skrive om en av mine drømmer, som og er noe jeg var godt i gang med en periode.
Nemlig det å starte min egen bedrift, jeg har alltid ønsket å utvikle e-sports miljøet oppe i nord, å gi unge og gamle mennesker med talent for gaming en mulighet å vise seg, å utvikle seg på flere området, også det å føre mennesker fra sør opp hit til nord for å kunne konkurrere.
Hvor mennesker som elsker spill kan møtes uten å føle seg alene om sitt, en plass for andre som ønsker å dele sin kreative sider også

Vi har ting som Tromsølanet her, men jeg ønsker å skape en plass hvor det er mulighet for å utvikle ett navn, og samles med venner uten å måtte drasse med seg 100kg spillutstyr og PCer uten nødvendighet for å kunne spille sammen.
Det jeg snakker om her i svart og hvit er rett å slett ett LAN hus som er åpent heletiden, jeg vet av erfaring at det er fullt av talenter her som ønsker å skape seg ett navn men som ikke kommer fram i lyset.
Før jeg kom til Tromsø så var jeg faktisk ganske godt i gang med denne ideen, jeg kontaktet folk som var involvert i like bransjer rundt omkring i Troms.
Snakket blant annet med arrangøren for Tromsølanet, snakket med en som var veldig involvert i ungomdsmiljøet her i Tromsø(En av de som hjelper med å styre en av ungdomsklubbene i byen), plana videre med dette menneske om undersøkelser for å finne ut interessen for andre, satt opp ett budsjett... det var egentlig her det hele stoppet opp litt, budsjettet...

Uansett hvordan jeg så på det, å trikset med tall og ideer så ble det en massiv risiko vurdering, noe jeg med min økonomi ikke kunne påta meg.
Selv om JEG kan se og føle at dette er noe som trengs, så er det ikke sikkert at det er så mange som føler det likt, dette er kanskje den største faktoren i budsjettet, veie opp for de som ønsker dette tilbudet og de som ville brukt det daglig.
Som en hver butikk så er det jo slik at uten kunder er det ingenting å drive, det kommer ikke penger inn, å det går en masse penger ut...
Ønsket jo selvfølgelig å snakket med investorer men da må budsjettet ha ett seriøst oppsett, man må kunne tale for de negative og positive sidene og kunne gjøre opp for disse, noe jeg med det jeg hadde ikke kunne talt for på noen måte.

Jeg har også snakket med Maria om denne ideen, om mine tanker og ønsker om det å starte en bedrift, eller jeg har vell egentlig luftet hodet mitt om flere bedrifter jeg har ønsket å starte.
Men det er hovedsakelig akkurat denne da som er den jeg virkelig brenner for.

Den dag i dag er dette noe jeg fortsatt drømmer om å gjøre, å ser fortsatt markedet der ute til dette, men det må absolutt en god del flere ideer inni dette for å kunne virkeliggjøre dette, risikoen må minskes for at det skal være gjennomførbart for en som meg, jeg er ikke akkurat Trump "With a small loan of a million dollars".

For de som er usikker på hva ett LAN er så er det kort forklart en samling av mennesker som ønsker å spille sammen på ett nettverk, dette er noe jeg har vokst opp med sammen med mine venner.Uansett, dette ble dagens innlegg ^^
Om det er noe dere lurer på eller som dere ønsker å dele så er det bare å skrive en kommentar ^^

Som en liten slutt kommentar så ønsker jeg å beklage lite innlegg fra min side, og at de kan virke veldig formell, men det er veldig vanskelig å skrive komfortabelt fra noen andre sin PC.

#Gaming #LAN #Trump #Bedrift #Ideer #PC #Spill #Drømmer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria og Jørn

Maria og Jørn

24, Tromsø

Kjærestepar som vil prøve noe nytt sammen Instagram Maria: @Marialandgaard Instagram Jørn: @JoernEagil

Kategorier

Arkiv

hits